SB Hurricane ry on siirtynyt käyttämään Jopox urheiluseuran toiminnanohjaus- ja viestintäjärjestelm
SB Hurricane ryJulkaistu: 05.07.2021 23.02

SB Hurricane ry on siirtynyt käyttämään Jopox urheiluseuran toiminnanohjaus- ja viestintäjärjestelm

SB Hurricane ry on siirtynyt käyttämään Jopox urheiluseuran toiminnanohjaus- ja viestintäjärjestelmää. Se on käytössä jo useilla seuroilla! Samalla Hurrikaanien kotisivut ovat uudistuneet. Sivut "taipuu" hienosti nyt myös mobiilissa ja on todella helppokäyttöiset!

Mikä sitten tämä Jopox on?

Jopox on urheiluseuran toiminnanohjausjärjestelmä, jota hallinnoidaan nettisivujen ja mobiilissa toimivan Jopox-apin kautta.

Mitä pelaaja hyötyy tästä?

Kaikki harjoitteluun, pelaamiseen ja seuran tapahtumiin liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta. Harkkoihin ilmoittautuminen ja poissaolon merkkaaminen on helppoa.

Mitä joukkueen toimihenkilöt ja vanhemmat hyötyvät tästä?

Myös vanhemmat ja muut toimihenkilöt pääsevät Hurrikaanien sisäpiiriin. Jokaisella on oma käyttöliittymä yhteiseen järjestelmään. Näin mm. vanhemmat voivat helpommin seurata lapsensa harjoitusaikatauluja ja esimerkiksi kyytien sopiminen voidaan tehdä samassa järjestelmässä, jossa harjoitusaikataulukin on.

Mitä SB Hurricane ry hyötyy tästä?

Jopoxin käyttöönotolla seura tiivistää viestintää ja tuo toiminnanohjauksensa tälle vuosikymmenelle teknologisesti ja tietosuojallisesti sekä helpottaa seuran arjen toimintaa kun "kaikki toiminnot saman katon alla"

#SBHurricane #SBH #Hurrikaanit #Salibandy #Floorball #Innebandy #jopox #uudetkotisivut #käytutustumassa